hero-image

0
ansatte
0
klienter
0
år

OM OS

InterLogic er et dansk-ejet softwareudviklings outsourcing-selskab med HQ i Danmark og udviklingskontorer i Polen og Ukraine. Vi leverer softwareudviklingseksperter, der hjælper vores kunder med at nå nye højder med deres produkter. I løbet af de 20 år af vores historie, har vi arbejdet med fintech, vedvarende energi, HRMS, ATS, payroll, CRM, biometri, sundhedsydelser, e-handel, spil m.m..

Hvorfor arbejde sammen med os

Omkostninger, kvalitet og tid er sandsynligvis de mest basale begrænsninger, som ethvert projekt eller forretning står overfor. Outsourcing er blevet en standardtilgang i dag for at opfylde behovene for ressourcer og nøglen til at håndtere omkostninger, kvalitet eller hurtig adgang til professionelle udviklere.

FIND UD AF MERE
clock_icon

Europæisk
tidszone

Bachelor's_Cap_icon

Høj
kvalifikationsniveau

plane_icon

Gode
flyforbindelse

Europæisk
mentalitet

shield_icon

ISMS & PIMS
certificeret

piggy_bank_icon

VÆRDI
FOR PENGENE

Teknologier og værktøjer, vi bruger

.NET
C#
PHP
Java
Python
Vue.js
React
Angular
DevOps
Azure
AWS
Flutter
React Native
iOS/Android
Umbraco
Magento
HubSpot
WordPress

CASESTUDIER

eng_absence
eng_feedback
eng_lms
onboarding
eng_profil
eng_rekruttering
eng_report
eng_retruttering
emply__logo
Land:
Danmark
Domæne:
HRM

Emply er et datterselskab af amerikanske Paychex, Inc.. Det er en velkendt dansk HR-platform med ambitioner om at blive markedsleder i Europa. Løsningen forenkler alle aspekter af medarbejderrejsen i ethvert selskab, fra rekruttering og ansættelse, onboarding, over medarbejderopbevaring og udvikling, afsluttet med fratræden.

Gennem årene gik prompliceret over få generationer og renoveringsfaser for at imødekomme kunder og markedskrav.

Udviklingen af ​​produktet blev startet på InterLogic fra bunden for et flere år siden, og det fortsat i aktiv udvikling. Tilbage i 2010 bestod teamet af kun to udviklere på InterLogic. SIden da, formåede vi at styrke vores samarbejde med ejere af produktet, og nu består teamet af tæt på 40 medarbejdere.

Vi er stolte af at være en del af Emply's succes!

Tech Stack: .NET / Angular / MS SQL.

Team hos InterLogic: 30+ højt kvalificerede IT-specialister, herunder softwareudviklere, manuel QA'er, AQAS, infrastrukturingeniører, teamledere.

Internet side: https://www.emply.com/

Se sag
OneView-browser-mock-up-alarms
up-graph
up-Production
mock-up-reporting
Screen
emply__logo
Land:
Danmark
Domæne:
Vedvarende energi

SCADA International er et dansk firma, der blev grundlagt i 2006, der beskæftiger sig med rådgivning, softwareudvikling samt installation og vedligeholdelse af SCADA-systemer inden for vedvarende energi. SCADA International har flere hundrede slutkunder, herunder verdensledere i den vedvarende energisektor. Virksomheden ligger i 9 lande og har udført projekter i mere end 29 lande over hele verden. Team hos InterLogic beskæftiger sig med en SCADA Oneview Monitoring Software.

InterLogic og SCADA International har arbejdet kontinuerligt sammen siden 2010. Holdet udvikler et system til overvågning af udstyret - kommunikation med controllere, dataindsamling og controllerstyring, dataanalyse, rapportering.

Omfanget af udstyr, der kontrolleres, inkluderer, men er ikke begrænset til vindmøller, solcellepaneler, vandkraftanlæg, vejrstationer, transformatorer, stationer.

Tech Stack: .NET / Angular / WPF / MS SQL.

Team hos InterLogic: 25+ højt kvalificerede IT-specialister, herunder softwareudviklere, QAS, PM, teamledere.

Internet side: https://scada-international.com/

Se sag
Screen
Screen
Screen
OneView-browser-mock-up-alarms
up-graph
up-Production
mock-up-reporting
Screen
emply__logo
Land:
International
Domæne:
Detailhandel

Lobyco udvikler sine egne produkter til de største detailhandlerkæder over hele verden. Præmievindende mobil app øger kundernes loyalitet og den digitale oplevelse. Scan & Pay, personaliserede tilbud eller spil og belønninger og mange andre datadrevne og højteknologiske løsninger tilpasset virksomhedens mission for at forbedre hverdagen ved at gøre det lettere og sjovere at planlægge og købe bedre produkter.

Lobyco, der blev oprettet i 2020, er en globalt softwarevirksomhed, der er drevet af lidenskaben for at forbedre shoppingoplevelser. Imidlertid har InterLogic en længere historie med et samarbejde fra 2018 som en del af et team i Coop Danmark.

Vores teams er meget integrerede og deler de samme værdier og måde at arbejde på, ikke desto mindre placeret i Ukraine, Polen, Rumænien eller Danmark. Hvert team er fokuseret enten på produktudvikling, kundeintegration eller platform og infrastruktur. Vi foretrækker Agile metoder til at nå mål og med succes levere produkter af høj kvalitet.

Tech stack: Azure / .NET / Angular / Kubernetes

Team hos InterLogic: 80+ meget erfarne IT-specialister, herunder .NET-back-end, mobile og front-end-udviklere, datateknikere, BI og datavidenskabsspecialister, DevOps, QA, AQA, Scrum Masters og product owners.

Internet side: https://lobyco.com/

Se sag

Vores klienter

coop_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
scada_logo
emply__logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
inpay_logo
webcrm_logo
coop_logo
scada_logo
emply__logo
inpay_logo
webcrm_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo
ing_logo

Karrierer

we_are_hiring_svg

Vi er et dansk firma og deler værdier, der ligner mange skandinaviske virksomheder: Gennemsigtighed, respekt, ingen bureaukrati, balance mellem arbejdsliv og fritid.

Tjek vores åbne positioner

Kontakter

Denmark

Egaa Havvej 36D
8250 Egaa, Aarhus
+45 43 33 26 75

Poland

Plac Porozumienia Gdańskiego 1
80-864 Gdańsk
+48 797 387 709

Ukraine

Grabovskogo 11
79000 Lviv
+380 68 606 51 06